Idag har vi "hälsat" på bebisen!!!

Idag var dagen D. Vaginalt ultraljud hos min specialist gynekolog i Lund.

Jag och Erik lämnade Isak på skolan och så bar det iväg. Nervositeten slog mig i magen någonstans när vi hade   halva vägen kvar. Något som sedan stegrade ju närmare stan vi kom.

Inte sååå kul att gå till gynekologen. Än mindre kul att någon ska TITTA PÅ!!! Väl framme var jag skitnervös och det kom i kapp Erik också. Väl inne i gyn-rummet placerade jag Erik någonstans vid huvudändan och i perferin. Jag fick tom. kalla honom närme för han skulle kunna se tv-skärmen. På denna kunde vårt lilla kryp skådas! ETT kryp! *pustar ut* ETT hjärta som surrade likt ett ilsket litet miniatyrmygg! Och framför allt en levande bebis! Skön bekräftelse...

Jag tyckte man såg bra! Erik såg ingenting...Han förstår ännu inte vad som är upp och vad som är ned...Fast vi fick 2 fina foton med hem och jag förklarat, pekat och visat tusen ggr.

Bebisen var PERFEKT i alla fall! Enligt mätningarna EXAKT så stor som den skulle vara på pricken, nu när jag gått in i v. 9! Underbart!!!
               image16
( förklaring: längst upp som en cirkel ser ni gulkroppen som tillför näring tills moderkakan bildats och tar över och här bildas även  viktiga ting som ex. röda blodkroppar. översta markeringen är hjässan/bakhuvudet och nedersta markeringen rumpan.)

Kommentarer
Postat av: CAZZIS

Så roligt! :D

2008-03-13 @ 16:23:19
URL: http://cazzis.blogg.se
Postat av: Amalia

åååå vad spännande! underbart att allt är perfekt! :) så glad för er skull! kramar

2008-03-13 @ 17:39:49
URL: http://visingelforaldrar.blogg.se
Postat av: weronica

Vad roligt! :) UL är alltid skoj! :)

2008-03-13 @ 17:49:56
URL: http://weronicas.blogg.se
Postat av: Jenny

Kul Kul Kul...

2008-03-13 @ 20:11:41
Postat av: Sofie

Hej! va bra att allt ar bra med gullungen darinne i magen! kolla in min nya blogg! tanker pa er. hoppas allt e bra. krama isak tusen ggr fran mig!

2008-03-14 @ 12:25:50
URL: http://beingsofie.blogspot.com
Kommentera inlägget här:
Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0